MoveNL congres | Niels Schut

Bedankt voor je aanwezigheid!

Wij willen je persoonlijk bedanken voor je aanwezigheid tijdens het allereerste MoveNL congres. Hopelijk heb jij net zo een leerzame, inspirerende dag gehad als wij. Mocht je naar aanleiding van het congres vragen of opmerkingen hebben of wil je graag met ons in contact komen voor een eventuele samenwerking, neem dan gerust contact met ons op via team@movenl.nl.

 

MoveNL Sportpas

De MoveNL sportpas

Middels het scannen van de QR-code op jouw unieke MoveNL sportpas ben je op deze pagina terecht gekomen. Vanaf 2024 zullen er activaties worden gedaan met deze pas. Wij geven je alvast een uniek inkijkje in de mogelijkheden die deze pas te bieden heeft. De basis van de MoveNL sportpas is voor alle activaties hetzelfde, namelijk: met de MoveNL sportpas kun jij sportactiviteiten boeken bij alle deelnemende partners in Nederland. Alle activaties worden gedaan met MOVES. MOVES is onze online valuta, waarmee alleen in de MoveNL platformen afgerekend kan worden. Een MOVE is €0,10 waard. MOVES kunnen in het account van een gebruiker worden verzilverd.

 

Move met je baas

Op deze pagina lichten we de campagne "Move met je baas" uit. Move met je baas richt zich op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Werkgevers kunnen deze sportpas aanbieden als kerstgeschenk, nieuwjaarsgeschenk of gewoon omdat gezonde medewerkers beter presteren. Met MoveNL zorgen we ervoor dat jij vitaal blijft! Dus kom uit die luie bureaustoel, dit is jouw startpunt van beweging!  

Filter op...

Activiteiten

Aanbieders

Locaties

Activiteit afbeelding

Laden...

Laden...

Laden...

location

Activiteit

Kom samen met jouw collega’s in beweging!

Er zijn meer dan 1.000 activiteiten in Nederland te vinden. Samen met jouw collega’s kun jij met de verkregen MOVES in beweging komen. Probeer eens een lesje bootcamp, of ga je toch liever voor wat ontspanning na werk? Yoga behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard kun je inzoomen op het gebied rondom het kantoor van Sportunity!

Overige voorbeeld activatie met de MoveNL sportpas

Onderstaand een aantal andere voorbeeld activaties die mogelijk zijn met de MoveNL sportpas. Uiteraard blijven wij vernieuwen en doorontwikkelen, waardoor er binnenkort nog meer activaties worden toegevoegd.

 

Connected by

Sportmarketingbureau Sportunity