Sportpas Vlaanderen

De Move Vlaanderen Sportpas

Middels het scannen van de QR-code op jouw unieke Move Vlaanderen sportpas ben je op deze pagina terecht gekomen. Wij geven je een uniek inkijkje in de mogelijkheden die deze pas te bieden heeft. De basis van de Move Vlaanderen sportpas is voor alle activaties hetzelfde, namelijk: met de Move Vlaanderen sportpas kun jij sportactiviteiten boeken bij alle deelnemende partners in Vlaanderen. Alle activaties worden gedaan met MOVES. MOVES is onze online valuta, waarmee alleen in de Move platformen afgerekend kan worden. Een MOVE is €0,10 waard. MOVES kunnen in het account van een gebruiker worden verzilverd.

 

Move met je baas

Op deze pagina lichten we de campagne "Move met je baas" uit. Move met je baas richt zich op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Werkgevers kunnen deze sportpas aanbieden als kerstgeschenk, nieuwjaarsgeschenk of gewoon omdat gezonde medewerkers beter presteren. Met Move Vlaanderen zorgen we ervoor dat jij vitaal blijft! Dus kom uit die luie bureaustoel, dit is jouw startpunt van beweging!  

Hoe werkt het?

De eerste stap is gezet! Je hebt het pasje gevonden en bent daarmee op deze pagina belandt. De volgende stap is het verzilveren van jouw MOVES-credits, waarmee je gratis kunt deelnemen aan sportactiviteiten in jouw buurt.

Hoe?

  1. Download de Move Vlaanderen app via de App Store of Play Store
  2. Maak een persoonlijk account aan
  3. Scan de QR-code op het pasje in de Move Vlaanderen app. Jouw MOVES-tegoed wordt nu toegevoegd aan je persoonlijke account.
  4. Zoek een activiteit die bij je past en meld je aan. Je kunt afrekenen met jouw MOVES, deze worden automatisch van je account afgeschreven.
  5. Wanneer je MOVES-tegoed op is, kun je dit zelf weer opwaarderen via iDEAL, of Niels even lief aankijken!
Sportpas Vlaanderen | MoveNL

Filter op...

Activiteiten

Aanbieders

Locaties

Activiteit afbeelding

Laden...

Laden...

Laden...

location

Activiteit

Kom samen met jouw collega’s in beweging!

Er zijn meer dan 1.000 activiteiten te vinden. Samen met jouw collega’s kun jij met de verkregen MOVES in beweging komen. Probeer eens een lesje bootcamp, of ga je toch liever voor wat ontspanning na werk? Yoga behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard kun je inzoomen op het gebied rondom het kantoor van Sportunity!

Overige voorbeeld activatie met de MoveNL sportpas

Onderstaand een aantal andere voorbeeld activaties die mogelijk zijn met de MoveNL sportpas. Uiteraard blijven wij vernieuwen en doorontwikkelen, waardoor er binnenkort nog meer activaties worden toegevoegd.

 

Connected by