Uitleg over het MoveNL platform

Op zoek naar passend sport- en beweegaanbod? In dit artikel leggen we je uit hoe het platform werkt.

Applicatie

Sporter

Tips

Fitness met instructeur | MoveNL

Na een aantal jaar hard werken achter de schermen samen met een aantal partners, wordt in oktober 2023 het overkoepelende MoveNL platform gelanceerd. Inmiddels zijn er al ruim 1.000 sport- en beweegaanbieders uit Nederland te vinden in onze huidige platformen, en kunnen we steeds beter inzicht geven in al het aanbod in het land. Lees verder om erachter te komen hoe je het MoveNL platform kunt gebruiken.

Het MoveNL platform

Start met het aanmaken van jouw eigen SportID, hiermee maak je een MoveNL profiel aan. Dit doe je rechts bovenin het scherm via de button “aanmelden”. Zodra je dat gedaan hebt kun je via jouw profiel naar activiteiten gaan en in de zoekfunctie uitgebreid filteren tussen al het sportaanbod bij jou in de buurt, of juist in heel Nederland. Ook kun je meteen activiteiten reserveren. Mocht de activiteit betaald zijn, dan reken je af met iDeal. Er staan echter ook veel leuke gratis proeflessen op het platform.

In je agenda in je profiel vind je al jouw geplande activiteiten terug. Hier kun je eventueel ook een activiteit annuleren. Wil je iets wijzigen aan je persoonlijke voorkeuren? Ga dan naar je profiel om dit aan te passen.

Wij zijn continue bezig met het verbeteren van ons platform, er zullen in de komende tijd dan ook nog veel functionaliteiten worden toegevoegd! Heb je ondertussen vragen of suggesties? Laat het ons weten via team@movenl.nl

Sportplein Apeldoorn Bestuurslid