Winnaars van de Move voor je (cl)uppie actie in Oss

Op 7 maart werden de winnaars bekendgemaakt van de Move voor je (cl)uppie actie, een initiatief dat in Oss werd gelanceerd door MoveOss in samenwerking met het Sport Expertise Centrum en Sportgroup Holland.

Move voor je (cl)uppie

Oss

Winactie

Om kans te maken op verschillende prijzen en dus door deel te nemen aan de actie moesten deelnemers zichzelf en hun favoriete sportclub uit Oss aanmelden via de website van MoveOss, de app downloaden en het daar beschikbare formulier invullen.

 

Sport Group Holland
Zowel de sporters als de sportclubs hadden de kans om mooie prijzen te winnen. De prijzen, die gesponsord werden door Sport Group Holland waren:


Voor je uppie (voor sporters):

Eerste prijs: Een jaar lang gratis sporten inclusief een waardebon van Sport & Fit ter waarde van €100,-.

Tweede prijs: Een jaar lang gratis sporten.

Derde prijs: Een waardebon van Sport & Fit ter waarde van €100,-.

Voor je cluppie (voor sportclubs):

Eerste prijs: Een waardebon van Sport Group Holland ter waarde van €300,-.

Tweede prijs: Een waardebon van Sport Group Holland ter waarde van €250,-.

Derde prijs: Een waardebon van Sport Group Holland ter waarde van €200,-.

 

De winnaars
De winnaars werden op 7 maart bekendgemaakt en ontvingen grote cheques met daarop vermeld hun gewonnen prijzen. De gelukkige winnaars van de Move voor je (cl)uppie actie zijn:

– Megan de Groot (MHC Oss)
– Sven Hoogeveen (BC Level)
– Wouter van Aanholt (KV DOT)

MoveOss: al het sport- en beweegaanbod op één plek

MoveOss, het sport- en beweegplatform voor mensen uit omgeving Oss, heeft als doel om zoveel mogelijk inwoners in beweging te brengen. Dit doen we ondere andere door online inzicht te geven in het sport- en beweegaanbod in de gemeente. MoveOss biedt de mogelijkheid om laagdrempelig alle activiteit bij jou in de buurt te bekijken, te filteren naar eigen wens en eenvoudig activiteiten reserveren. Benieuwd naar al het aanbod? Download de app in de App Store of Play Store of bekijk hier het aanbod op de website.